14-04-2021

Huren in De Maander in Ede

De woningen en appartementen zijn gelegen aan de Somahof. De woningen variëren in grootte van 108 m2 tot 124 m2. De appartementen variëren in grootte van 63 en 68 m2. De woningen en appartementen zijn voorzien van een volledige keuken en moderne badkamer en worden opgeleverd inclusief wand- en vloerafwerking.

De woningen zijn beschikbaar per juli/augustus 2021.

De tussenwoningen worden aangeboden in de middenhuur. Naast de huur per maand betaalt de huurder een Energie Prestatie Vergoeding (EPV). De EPV is een bedrag dat elke maand aan de verhuurder wordt betaald en waarvoor u als bewoner een zeer energiezuinige woning krijgt.

De huurprijs van de tussenwoningen bedraagt €  965,-- per maand, inclusief een EPV van €  69,-- per maand.

Uitzondering zijn de eindwoningen. Hiervan bedraagt de huurprijs €  1.065,-- per maand. Voor de eindwoningen geldt geen EPV vergoeding.

De appartementen kunt u huren vanaf €  865,-- per maand, inclusief een EPV van ca. €  40,-- per maand.

Voor meer informatie over deze woningen kunt u terecht op de website van de verhuurder. Klik hier voor meer informatie over de woningen (link plaatsen https://www.stienstra.nl/woning/de-maander-woningen-ede), over de appartementen kunt u meer informatie vinden (link plaatsen https://www.stienstra.nl/woning/de-maander-appartementen-ede).

Heeft u interesse in de woningen? Dan kunt u zich hier inschrijven (link plaatsen https://www.stienstra-online.nl/nieuwbouw-informatie/76400023)

Heeft u interesse in de appartementen? Dan kunt u zich hier inschrijven (link plaatsen https://www.stienstra-online.nl/nieuwbouw-informatie/76400024).