Woningen

In ‘De Maander’ kun je wonen zoals jij dat wilt. Er komen diverse woningtypen, zowel koop als huur.
De (koop) woningen kunnen door de toekomstige bewoners worden aangepast aan hun eigen woonwensen.

 

Koopwoningen

In ‘De Maander’ komen diverse koopwoningen, zoals vrijstaande-, twee-onder-een-kap-, en rijwoningen.

De woningen aan het lint aan de Verlengde Maanderweg en de Kerkweg hebben afwisselende kaporiëntaties, waardoor een afwisselend straatbeeld ontstaat. Genuanceerde materialisatie en kleuren zorgen voor een verbinding tussen de woningen in de bestaande wijk en de woningen in ‘De Maander’. Aan het lint zijn voornamelijk de twee-onder-een-kap woningen en de vrijstaande woningen gesitueerd. Onder regie van de architect kunnen de toekomstige bewoners de woningen aanpassen aan hun eigen woonwensen.

De rijwoningen zijn overwegend gesitueerd in het mooie middengebied met zicht op de vele groenstroken in de wijk. De kleine blokken met individuele woningen zorgen voor een divers gevelbeeld. Binnen een door de architect samengesteld palet kunnen de kopers hun eigen droomwoning samenstellen. De rijwoningen hebben een woonoppervlakte vanaf 105 m2 en zijn beschikbaar vanaf € 275.000,- v.o.n.

 

Huurwoningen

De huurwoningen liggen aan zuidkant van ‘De Maander’ en zijn als een aaneengesloten bouwblok ontworpen. De hoekwoningen hebben een duidelijk zichtbaar accent gekregen. De grondgebonden huurwoningen, met grote tuin, vallen in het middendure huursegment.